Noutati Ansamble

Educatie

Restauratia scolara

De la creativ la gatit distractiv!

Pauza cruciala in timpul zilei de scoala: masa de pranz este un motiv de bucurie, o oportunitate de a iti recupera fortele si de a gusta diferite arome in timp ce te distrezi.
In fiecare dupa-amiaza, exista platouri colorate, diversitate in meniuri si surprize distractive. O atmosfera jucausa oferita in camere special amenajate, care sunt decorate in conformitate cu varstele.

Cantine Maroc

Complicitate garantata

Persoane importante in viata de zi cu zi a copiilor, personalul nostru de servicii impartaseste cu placere acest moment deosebit de complicitate.
Sa le cunosti preferintele, sa interactionezi cu ei, sa stabilesti buna dispozitie … sunt doar cateva dintre modalitatile de a ii face sa se bucure pe deplin de pranz intr-o atmosfera calda.

Dorina Tudora Stroescu, Bucatar Sef,
Liceul Francez Anna de Noailles, Bucuresti

Mai mult decat un training, Ansamble mi-a oferit posibilitatea unui loc de munc? in care ma pot sa imi dezvolt pasiunea, cu oportunitati de cariera autentice. Iubesc sa fiu in mijlocul copiilor pentru ca la aceasta varsta ei nu ezita sa isi exprime parerea. Copiii sunt cei mai buni critici pentru preparatele oferite!

Prioritate la educatia nutritionala

Prin adaptarea meniurilor pentru fiecare varsta, dieteticienii nostri dau tinerilor nostri oaspeti cateva sfaturi pentru o dieta echilibrata (PNNS).
Diversitatea este, de asemenea, o cheie importanta pentru dieta. Prin integrarea multiplelor produse la nivel mondial, permitem copiilor sa-si extinda cunostintele lor culinare.

Ansamble, société de restauration collective pour la restauration en crèche
et la restauration scolaire : maternelle, primaire, collège et lycée.

 

Scroll To Top