Noutati Ansamble

Mentiuni legale

Sunteti conectat la site-ul de Ansamble Romania. Utilizarea acestui site este conditionata de respectarea legilor in vigoare si a conditiilor generale de acces si utilizare. Ansamble Romania isi rezerva dreptul de a modifica aceste conditii in orice moment. De asemenea, utilizatorii sunt invitati sa le consulte in mod regulat.

Informatii generale
Acest site este proprietatea Ansamble Romania
Drepturi de autor: ANSAMBLE Romania
www.ansamble.ro

Proprietate intelectuala
Acest site in totalitate se supune legilor romanesti si internationale privind drepturile de autor si de proprietate intelectuala. Toate drepturile sunt rezervate pentru textele si fotografiile din acest site. Reproducerea totala sau partiala a acestui site pe un suport electronic sau altceva este strict interzisa fara acordul scris al autorului, in conformitate Legea proprietatii intelectuale.

Hyperlink-uri
Link-urile hypertext stabilite, ca parte a acestui site care duc la alte resurse de pe internet, inclusiv partenerii sai, au fost supuse unei autorizari prealabile, expresa si scrisa a editorului.

Dreptul la replica
Orice persoana mentionata pe acest site poate afirma un drept la replica. O cerere va fi trimis prin e-mail.

Politica de Confidentialitate
In niciun caz, datele colectate de pe site-ul www.ansamble.ro nu vor fi cedate sau vandute unor terti. Nici adresa de email nu va fi transmisa catre terti, inclusiv a partenerilor nostri decat cu acordul scris al persoanelor in cauza.

Parteneri

Toti partenerii nostri vizibili pe pagina Clienti au dreptul de a modifica informatiile lor efectuand o cerere catre contact@ansamble.ro

Scroll To Top