Noutati Ansamble

Valorile noastre

Valorile noastre
Nos Valeurs

Ansamble International sustine proiectul sau de afaceri sociale, printr-un management local axat pe valori solide si o abordare umana a afacerii.
Piloni ai orientarilor strategice si politicilor in vigoare, valorile Ansamble International sunt definite astfel:

Respect

Marca Ansamble International opereaza in mai multe tari cu diverse traditii culinare si diferite culturi, de unde rezulta importanta de ancorare a respectului valorilor grupului. Cu un know-how de peste 36 de ani, adaptam expertiza noastra in afaceri la particularitatile locale. Misiunea noastra: sa oferim o restauratie echilibrata si respect oaspetilor nostri.

Responsabilitate

Fiecare actor al Ansamble International prevede angajamentele sale in punerea in aplicare a deciziilor colective si indeplineste actiunile individuale, in conformitate cu liniile directoare ale grupului. Obiectivul este de a dezvolta un simt al responsabilitatii, in scopul de a obtine rezultate convingatoare.

Onestitate

Transparenta si integritatea sunt cuvintele de ordine in tranzactiile zilnice ale grupului Ansamble International. Stabilirea unor canale adecvate de comunicare ne permite sa raportam clientilor nostri, in toate imprejurarile, evolutiile de pe teren.

Solidaritate

Deoarece dezvoltarea noastra economica nu poate fi disociata de solidaritatea activa, Ansamble se implica in asociatiile locale si ONG-uri si sprijina reintegrarea prin promovarea muncii si educatiei.

Scroll To Top