Noutati Ansamble

Inceputul de an 2016 aduce noi parteneriate pentru Ansamble Catering & Services Romania

Incepand cu data de 11 ianuarie, Continental Automotive Timisoara si Ansamble Romania au inceput o frumoasa colaborare. Momentan, activitatea este bazata pe produse bufet si preparate Carre Gusto din cadrul Continental cu 1800 clienti/zi, urmand ca din data de 25 ianuarie sa aiba loc deschiderea oficiala a cantinei Continental.

Va invitam, alaturi de noi, sa savurati preparate proaspete, atent pregatite pentru toate gusturile. Veti gasi in cadrul restaurantului o mare diversitate de preparate de la meniuri internationale pana la mancare traditionala cu specific regional. De asemenea, clientii nostri vor avea acces la meniurile speciale Carre Gusto, la preparate tip Pasta (paste, pizza, shaorma la farfurie), meniuri vegetariene, aperitive, sandwich-uri, salate compuse, deserturi diverse si specialitatile bucatarului.

Cu acest prilej, va anuntam cooptarea in echipa Ansamble a noii noastre colege, Alina Chivulescu, in functia de Manager local Timisoara. Ii uram “Bun venit in echipa noastra si mult succes!”

Scroll To Top