Noutati Ansamble

Educatie

Restauratia scolara
Restauratie scolara

Cantine scolare

Avand in vedere ca alimentatia se afla in centrul unei bune dezvoltarii incepand de la o varsta frageda, ne angajam sa selectam cele mai bune produse, pastrand toate calitatile nutritive.
Conceptul de restauratie scolara oferit de Ansamble este unic:
• propune meniuri echilibrate din punct de vedere nutritional, elaborate de dieteticianul nostru in functie de varsta
• foloseste pentru servire recipiente adecvate tinerilor si decoruri care sa deschida apetitul celor mai pretentiosi oaspeti.

De la creativ la gatit distractiv!

Pauza cruciala in timpul zilei de scoala: masa de pranz este un motiv de bucurie, o oportunitate de a iti recupera fortele si de a gusta diferite arome in timp ce te distrezi.
In fiecare dupa-amiaza, exista platouri colorate, diversitate in meniuri si surprize distractive. O atmosfera jucausa oferita in camere special amenajate, care sunt decorate in conformitate cu varstele.

Restauratie scolara

Complicitate garantata
Liceul Francez Anna de Noailles

Persoane importante in viata de zi cu zi a copiilor, personalul nostru de servicii impartaseste cu placere acest moment deosebit de complicitate.

Sa le cunosti preferintele, sa interactionezi cu ei, sa stabilesti buna dispozitie … sunt doar cateva dintre modalitatile de a ii face sa se bucure pe deplin de pranz intr-o atmosfera calda.

enfantsPrioritate la educatia nutritionala

Prin adaptarea meniurilor pentru fiecare varsta, dieteticienii nostri dau tinerilor nostri oaspeti cateva sfaturi pentru o dieta echilibrata (PNNS).

Diversitatea este, de asemenea, o cheie importanta pentru dieta. Prin integrarea multiplelor produse la nivel mondial, permitem copiilor sa-si extinda cunostintele lor culinare.

Scroll To Top