Noutati Ansamble

Sanatate

Restauratie pentru institutii sanitare

Pacienti, vizitatori si personal medical … asteptarile oaspetilor unei unitati sanitare sunt diferite in functie de serviciu. In functie de orele de lucru ale personalului, bolile pacientilor, nevoile specifice vizitatorilor, serviciul trebuie sa fie planificat si adaptat la specificul fiecarei institutii de asistenta medicala.

Dieta, secret de vindecare

Mesele noastre ofera pacientilor calitatile esentiale pentru o recuperare rapida, indiferent daca beneficiaza de serviciie noastre pe o perioada mai lunga sau mai scurta. De aceea, bucatarii si dieteticienii nostri lucreaza impreuna! Ei proiecteaza meniuri echilibrate, care satisfac nevoile nutritionale ale tuturor. Scopul este de a integra pe deplin sistemul de restauratie in procesul de vindecare.

Timpul mesei, moment de comunicare si de confort

Momentele de relaxare din timpul mesei necesita preparate colorate si apetisante, retete diverse si savuroase, insa implica, de asemenea, lucrurile mici care fac diferenta: o atentie speciala pentru o zi de nastere, o surpriza culinara. Pentru noi recuperarea pacientului reprezinta cea mai mare recompensa a noastra.

Un parteneriat sub semnul complementaritatii

In fiecare zi, prezente alaturi de personalul medical, echipele noastre favorizeaza parteneriatul. Acestea asigura o bucatarie sigura si sanatoasa, un furnizor de servicii de specialitate, un angajament durabil, de calitate. Adaptat la nevoi, serviciul nostru este parte integrata in proiectul institutiei cu o transparenta totala.
Datorita acestui parteneriat plasat sub semnul complementaritatii, echipele medicale se pot concentra linistite asupra misiunii lor primare de ingrijire medicala!

Scroll To Top